Survivor Pınar Saka: Kalbim de, aklım da hâlâ Dominik’te!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’dan 2,5 ay önce elenen Pınar Saka, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. İlk olarak Survivor 2017 kadrosunda ünlüler takımında boy gösteren 38 yaşındaki eski milli atlet, alışveriş turu sonrası kahve molası verdi.

GÖNLÜNDEKİ ŞAMPİYON NEFİSE

Pınar Saka, her şeyin yolunda olduğunu belirterek, All Star sezonunda gönlündeki şampiyonun Nefise (Karatay) olduğunu söyledi.

“NAGİHAN AMELİYAT OLDU”

Yakın arkadaşı Nagihan Karadere’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Saka, “Nagihan, Survivor’dan elendikten sonra ameliyat oldu. Şimdi ona geçmiş olsun ziyaretine gidiyorum. Onu çok özlemiştim, sonunda kavuştuk” dedi.

“GERÇEK HAYATA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIM”

Büyük final öncesi bireysel mücadele heyecanı yaşanan Survivor’ın ardından gerçek hayata yavaş yavaş alıştığını açıklayan Saka, “Artık alışıyorum ama kalbim de aklım da hâlâ Dominik’te” ifadelerini kullandı.

OLAY KAVGA!

Geçtiğimiz şubat ayında ada konseyi sonrası Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında kavga çıkmıştı. Sinirlerine hakim olamayıp takım arkadaşına fiziksel temasta bulunan Sema, yarışmadan diskalifiye olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x