Kaplan Soruşturmasında Skandal İddia! MHP’ye ve Ankara Emniyeti’ne Çağrı: Kamera Kayıtları Çıksın!

‘MHP DE DEVLET BAHÇELİ DE BİZİ İZLESİN, DİNLESİN’

Gazeteci Barış Pehlivan açıklamalarında önce MHP’ye sonra da Ankara Emniyeti’ne seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“MHP yöneticileri bizi izlesin, Devlet Bahçeli de bizi izlesin. Kendisi bu Kaplan soruştırmasında darbe şüphesinde ya. Şimdi bu Kaplan soruşturmasını yürüten polislerden bazıları gözaltına alındı ve 7’si tutuklandı ya. Tutuklananlardan birisi Ankara Emniyet

‘EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINDAKİ POLİSLERİ ODASINA ÇIKARMIŞ!’

Bu noktada ilk kez bizden öğreneceği bir bilgi veriyorum. Bu iki polis müdürü yani Murat Çelik ve Şevket Demircan Ankara Emniyetinde terörle mücadele şubesinde gözaltındayken yani daha birkaç gün önce; mevcut Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, TEM Şubeye gelip, oradaki makam odasına gidip, o sırada gözaltında olan ve şüpheli olan emniyet müdürleri Murat Çelik ve Şevket Demircan’ı gözaltındayken kendi odasına çıkardı mı? Acaba o görüşmede kendisine dair aleyhte ifade vermemelerine dair bazı uyarılarda bulundu mu? O sırada gözaltında olan, Organize Suçlar Şube Müdürü olan Kerem Gökay Öner’in jandarmada alınan ifadesi ile ilgili TEM’deki diğer şüphelilere bilgi verdi mi? ‘O böyle demiş siz de böyle deyin’ dedi mi?

KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKSIN!

Emniyet Müdürü Engin Dinç’in gözaltındaki polis müdürleri Murat Çelik ve Şevket Demircan’la konuştuğuna dair bir iddia ortaya atıyorum. Kamera kayıtları ortaya çıksın! Ankara Emniyeti gerekirse beni yalanlasın. Çıkıp Barış Pehlivan bu iddiayı yapmış desinler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x