Galatasaray transferde büyük oynuyor! İki yıldız için MANU’ya dev teklif

Galatasaray’da Manchester United’ın yıldızları Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka için kesenin ağzı açıldı.

Manchester United ile pazarlıklara başlayan ve her iki oyuncu için toplamda 25 milyon euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılıların İngiliz ekibinin karar vermesini beklediği öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği iki futbolcunun bir yıl kalan kontrat süreleri Cim-Bom’un elini güçlendiriyor.

PAZARLIKLAR 20 MİLYONDAN BAŞLADI

27 yaşındaki McTominay’ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanan Manchester United’ın pazarlıklara 20 milyon euro’dan başladığı bildirildi. 26 yaşındaki İngiliz sağ bek Bissaka için de son senesi olmasına rağmen kapıyı 20 milyon euro’dan açtığı belirtildi.

UNİTED DEĞERLENDİRECEK

Bissaka’yı 5 sene önce Crystal Palace’tan 55 milyon euro’ya alan Manu’nın en az zararla bu futbolcuyu gözden çıkaracağı vurgulandı.

İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken, Galatasaray’ın toplamda yaptığı 25 milyon eurol’uk teklifin İngilizler tarafından değerlendirileceği belirtildi.

PERFORMANSLARI

27 yaşındaki orta saha Scott McTominay geçtiğimiz sezonu 43 maçta 10 gol 3 asist ile tamamlarken, 26 yaşındaki sağ bek Wan-Bissaka sezonu 30 maçta 3 asist ile tamamlamıştı.

KAYNAK: MİLLİYET

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x