Kerem Demirbay’dan Fenerbahçe itirafı! ‘Adamlarla kavga ettim’

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’ın yıldızlarından Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu. Süper Lig’i şampiyon bitiren sarı-kırmızılı takımın yıldızının Fenerbahçe’ye dair itirafı dikkat çekti.

Hoffenheim’de oynadığı dönemde Jürgen Klopp tarafından Liverpool’a transferinin istendiğini belirten Kerem Demirbay, “Hoffenheim’dayken Liverpool beni istedi. Jürgen Klopp beni aradı, İngiltere’ye uçtum. Oturdum, kapı açıldı ve Steven Gerrard geliyor… Titremeye başladım, çok gençtim. Sonra bir eve gittik, Klopp karşıladı beni. ‘Büyümüşsün hayvan herif’ dedi, böyle takılıyordu benimle. Klopp beni istedi ama iç sesimi dinledim ve Hoffenheim ile uzattım. Benim amacım Almanya’da bir iş adamı olmaktı, çocuklarımı orada büyütmekti” diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu’nun haksızlığa uğradığını belirten Kerem Demirbay, “Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Çocuk kaç sezondur neler yaptı. Galatasaray’ı öyle seviyor ki… Taraftarımıza buradan söylüyorum, çocuk seviyor yapmayın kardeşim” dedi.

Fenerbahçe’den transfer teklifi aldığını ve Galatasaray için Bayer Leverkusen ile kavga ettiğini dile getiren Kerem Demirbay, Kafa Sports’a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe’den teklif vardı. Fatih Demireli abim ben Bodrum’dayken, İtalya’daki tatiline gitmeyip yanıma geldi. Bayer Leverkusen beni vermek istemedi, onlarla kavga ettim ve ‘Galatasaray harici kimseye gitmem, gerekirse bir sene oynamam kenarda otururum’ dedim. Galatasaray için adamlarla kavga ettim.”

Galatasaray’a transfer olduğu dönemde ortaya çıkan röportajına değinen Kerem Demirbay, “Ben hiçbir zaman ‘Fenerbahçeliyim’ demedim. Bana Almanca olarak sempatim olan takım soruldu. Ailemiz ağırlıkta Fenerbahçeli olduğu için ‘Varsa sempatim Fenerbahçe olabilir ama ben takım tutmuyorum’ dedim. Medya o röportajı kırpıp servis etti” açıklamasını yaptı.

Kerem Demirbay bu sezon Galatasaray’da 42 müsabakada forma şansı buldu. 30 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 7 gol attı ve 7 asist üretti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x