Huawei MatePad SE 11 Duyuruldu: İşte Özellikleri

Çinli teknoloji şirketi Huawei, düzenlediği bir etkinlikte “MatePad SE 11” olarak isimlendirdiği yeni tablet modelini duyurdu. Dikkat çekici özelliklere ve metal bir çerçeveye sahip olan tablet, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Huawei MatePad SE 11, FHD+ çözünürlük sunan 11 inç boyutlu bir TFT LCD ekranla donatıldı. 400 nit tepe parlaklık değerine sahip olan bu ekran, yüzde 85 ekran/gövde oranı sunuyor. Ayrıca Huawei’nin yeni tableti, sadece e-kitaplar için oluşturulan özel bir kullanım moduna da sahip.

Karşınızda Huawei MatePad SE 11

Huawei, yeni tabletinin işlemcisini açıklamadı. Ancak daha önce ortaya atılan iddialara göre bu tablette ya Kirin 710A ya da Qualcomm Snapdragon 680 işlemci bulunacak. Şirket, yeni tabletinin 8 GB’ye kadar RAM ve 128 GB’ye kadar depolama alanı ile satın alınabileceğini söyledi. HarmonyOS 2.0 arayüzü ile çalışan tablette 22,5W hızlı şarj destekli 7.700 mAh kapasiteli batarya bulunuyor.

Huawei MatePad SE 11, arka kısmında 8 MP çözünürlük sunan bir kameraya ev sahipliği yapıyor. Ön kısımda ise 5 MP çözünürlük sunan selfie kamera bulunuyor. Tabletin M-Pen Lite isimli akıllı kalem desteğine de sahip olduğunu söyleyelim.

Huawei, bütçe dostu özelliklere sahip tabletinin fiyatını açıklamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x